ДЕРЖАВНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ІНТЕЛЕКТУАЛЬНИХ ТЕХНОЛОГІЙ І ЗВ’ЯЗКУ

Запрошуємо на Всеукраїнський конкурс кваліфікаційних робіт зі спеціальності 061 «Журналістика» за першим (бакалаврським) рівнем вищої освіти.

З 29 до 31 жовтня 2024 року на базі Державного університету інтелектуальних технологій і зв’язку буде проведено Всеукраїнський конкурс кваліфікаційних робіт зі спеціальності 061 «Журналістика» за першим (бакалаврським) рівнем вищої освіти.
Метою Конкурсу є створення умов для залучення та заохочення талановитої молоді займатися науково-дослідною діяльністю, обмін досвідом і кращими практиками з написання кваліфікаційних робіт, формування наукового та прикладного контенту задля підвищення якості підготовки здобувачів вищої освіти за спеціальністю 061 «Журналістика».

Конкурс буде проведено у два етапи: перший етап – рецензування кваліфікаційних робіт двома складами журі, другий етап – обговорення та підведення підсумків за участю представників журі обох складів. У фіналі буде проведено відеоконференцію з претендентами на призові місця.

Роботи подаються до 10.10.2024 р. (за поштовим штемпелем) на адресу Державного університету інтелектуальних технологій і зв’язку (65023, м. Одеса, вул. Кузнечна,1) з поміткою «На конкурс кваліфікаційних робіт зі спеціальності «Журналістика»). Участь у конкурсі безоплатна.

Координатор конкурсу: Кокорєв Олексій Вікторович,
д.політ.н., доцент, в.о. зав. кафедри журналістики,
соціальних комунікацій і ІТ-права ДУІТЗ,
телефон: +38(067) 736-59-75,
електронна скринька: kokorev@ukr.net

Лист
Положення

Державний університет інтелектуальних технологій і зв'язку

Адреса:

65023, м.Одеса

вул. Кузнечна, 1

Державний університет інтелектуальних технологій і зв’язку © 2024