ДЕРЖАВНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ІНТЕЛЕКТУАЛЬНИХ ТЕХНОЛОГІЙ І ЗВ’ЯЗКУ

Освітньо-методична діяльність кафедри прикладної фізики та наноматеріалів

В процесі навчання здобувачі вищої освіти оволодівають основними поняттями та термінами, які описують технологічні процеси в різноманітних системах; отримують базові знання з фізичного модулювання явищ в різноманітних системах; ознайомлюються з засобами та приладами для фізичних вимірювань; набувають практичні навички з фізичних вимірювань і первинної обробки отриманих даних та інженерних розрахунків.

Набувають знання про будову, структуру й властивості матеріалів, а також про основні процеси, що відбуваються в матеріалах під впливом зовнішніх чинників для розвитку уміння кваліфіковано вибирати матеріал та використовувати його відповідно до призначення та властивостей; набувають загальні знання про найбільш використовувані електронні компоненти.

Вивчають методи фізичного та математичного моделювання, явищ та процесів в системах передавання та збереження інформації, методів забезпечення якості та швидкості передавання інформації. Вивчаються методи фізичного та математичного моделювання явищ та процесів в електричних колах при побудові систем  передавання інформації.

Державний університет інтелектуальних технологій і зв'язку

Адреса:

65023, м.Одеса

вул. Кузнечна, 1

Державний університет інтелектуальних технологій і зв’язку © 2024