ДЕРЖАВНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ІНТЕЛЕКТУАЛЬНИХ ТЕХНОЛОГІЙ І ЗВ’ЯЗКУ

Он-лайн нарада фахівців з фізичного виховання

 

Завідувач кафедри фізичної культури і спорту ДУІТЗ, к.п.н. Галюза Сергій Сергійович взяв участь у он-лайн нараді з питань реалізації Програми Президента України «Здорова Україна» в галузі «Фізична культура» з представниками закладів вищої освіти.

Міністерство освіти і науки України разом з Комітетом з фізичного виховання та спорту МОНУ та Інститутом модернізації змісту освіти ініціювала нараду з метою обговорення важливого питання – реалізації Програми Президента України «Здорова Україна».

З вітальним словом до учасників наради звернувся Стеценко Вадим Григорович, голова Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України. Виступали з доповідями Боляк Андрій Анатолійович, заступник голови Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України, Завалевський Юрій Іванович, заступник директора Інституту модернізації змісту освіти і керівник всеукраїнського інноваційного освітнього проекту «Нова українська школа» та Коломоєць Галина Анатоліївна начальник відділу модернізації освіти Інституту модернізації змісту освіти.

Під час наради, учасники обговорили необхідність вдосконалення нормативної бази забезпечення процесу фізичного виховання у закладах вищої освіти, а саме включення «Фізичного виховання» в перелік обов’язкових предметів; вдосконаленні тестів та нормативів оцінки фізичної підготовленості учнівської та студентської молоді; наукового та методичного супроводу «Нової української школи»; формування експертних груп з метою взаємодії закладів вищої освіти з реалізації Програми Президента України «Здорова Україна».

 

Державний університет інтелектуальних технологій і зв'язку

Адреса:

65023, м.Одеса

вул. Кузнечна, 1

Державний університет інтелектуальних технологій і зв’язку © 2024