ДЕРЖАВНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ІНТЕЛЕКТУАЛЬНИХ ТЕХНОЛОГІЙ І ЗВ’ЯЗКУ

Семінар «Організація тренувального процесу під час воєнного стану».

 

Українська асоціація футболу, Національний університет фізичного виховання і спорту України та Інститут футболу НУФВСУ провели всеукраїнський навчальний семінар для представників футбольних команд і організацій на тему «Організація та проведення навчально-тренувального процесу під час воєнного стану». Семінар відбувся онлайн з 30 травня по 8 червня для трьох груп слухачів.

Завідувач Кафедри фізичної культури і спорту Державного університету інтелектуальних технологій і зв’язку, к.п.н. Сергій Галюза взяв участь у навчальному семінарі в складі першої групи. Заняття були за різними напрямами – особливості підготовки до проведення занять, психологічна підтримка учасників тренувального процесу, захист дітей у футболі, надання першої домедичної допомоги, поводження з небезпечними знахідками та особливості методичної складової занять футболом під час воєнного стану.

За підсумками навчального семінару було напрацьовано багато методичного матеріалу та всі учасники отримали сертифікати від організаторів.

 

Державний університет інтелектуальних технологій і зв'язку

Адреса:

65023, м.Одеса

вул. Кузнечна, 1

Державний університет інтелектуальних технологій і зв’язку © 2024